Hur jag tror folk uppfattar mig som person och hur jag är som person...

Igentligen är jag väldigt olik om jag tex skriver med en tjej är jag en annan person eller om jag skriver med en kille är jag en annan person, så är det också när jag skriver med folk jag inte känner så bra liksom dom jag försöker lära känna. Dom som lär känna mig tycker säkert i början att jag är sjukt jobbig och är väldigt på,
men igentligen är det verkligen inte en sådan person jag är.
I verkligheten är jag för det mesta blyg, så verkar det nog kanske inte som när man skriver med mig för då kan jag skriva mycket som jag verkligen inte skulle säga i verkligheten!
Ibland är jag inte mig själv, jag försöker vara rolig, cool och lite allt möjligt och det är verkligen inte så man skaffar vänner för i slutändan kommer det endå komma fram hur jag igentligen är.
     Varje gång jag skriver till någon tänker jag väldigt länge på hur jag ska skriva, om jag ska skriva så för jag vill verkligen inte göra bort mig även fast jag gör det många gånger och det märker jag förns efter och ja då är det ju lite försent att skriva om allt.
Ofta blir jag dissad efter ett tag när jag chattat med någon, då förstår jag ju att jag antingen varit för på eller kanske tråkig osv.
     Jag säger bara såhär, man kan inte lära känna mig på riktigt på datorn, visst vi kan börja snacka på datorn men inte utveckla våran vänskap för då kommer vi lära känna varandra helt fel och om vi börjat bli väldigt bra vänner är det väldigt dåligt att sabba det innan vi ändå har träffats liksom.

Jag har säkert glömt en massa saker, men det här var endel alla fall!


Kille

Just nu är det jag saknar en kille, det är det jag behöver, någon som kan hålla om mig när jag mår dåligt och någon som kan göra mig glad för det är precis det jag behöver.
Även fast jag längtar så sjukt mycket är jag väldigt noga med vem jag väljer, killen måste vara omtänksam, långvarig och jaa det som en pojkvän borde vara. Såklart hur ska jag veta allt det, för det första måste jag verkligen känna killen innan jag blir tillsammans med han för jag tål inte korta förhållanden!

Jag vet att jag har väldigt svårt för att få en kille, eller ja det är vad jag tror.
För det mesta är jag väldigt blyg och vill inte ta upp kontakten själv utan att "han" ska göra det men det brukar inte gå så bra så det blir oftast jag som gör det alla fall och det brukar väl inte sluta bra tror jag.
Jag vet att jag kan va jobbig det vet jag, därför försöker jag verkligen att inte va för på men det blir väl fel alla fall verkar det som...

Skit tråkigt inlägg men jaa jag var bara tungen att skriva lite, det kommer bli mååånga sådana här långa inlägg nu för jag har så mycket jag vill få ut som jag vill att folk ska veta!


Om allt och inget

Jag vet ju inte hur jag ska göra med bloggen, bloggar väl lite då och då eller kanske startar upp en ny blogg men jaa vi får se hur det blir.
För mig och Diana går det väl upp och ner hela tiden, idag gick det verkligen skit dåligt om man får säga så, blev så himla sur så jag red ut istället och hoppade stockar och det tyckte hon var skit kul och jaa hon stack till och med, det har hon aldrig gjort när jag hoppar faktiskt så jag blev lite chokad!
Men hon var grym och jag älskar att hoppa stockar, jag kanske ska tävla någon enkel terräng!? :D
     Jaa det var väl inte så mycket mer jag behövde ta upp tror jag.
Mitt egna liv börjar väl bli mycket bättre och jag mår inte lika dåligt som jag gjort förut, visst jag bor inte hos pappa men jag mår bra endå :)