fullt up aaaalll the timmeeee!

Hej, jag har fullt upp hela tiden just nu, jag hinner aldrig vara med kompisar, hinner aldrig sitta vid datorn och jag hinner knappt åka till stallet för skolan tar så sjukt mycket tid + att bussarna är jätte dåliga.
Jag slutar alltid runt 3 och jag kommer till stallet 16.00-17.00 och sista bussen går klockan 19.00  så man kan väl säga att jag strässar i stallet nästan varje gång.. det är sjukt svårt å hinna med allt så oftast hinner jag inte rida så länge utan tar en snabb uteritt eller när det är rätt tort ute så rider jag dressyr på gräsåkern som ligger precis vid stallet ..
Det är väldigt svårt för mig att jag inte kan vara i stallet, jag mår dåligt över det och får väldigt mycket skuldkänslor liksom, jag försöker ju liksom allt vad jag kan och det går inte mer, usch!
 
Idag har jag vart riktigt flitig, först vaknade jag halv 10.30 och åt frukost osv, sen dammsög jag hela huset för att mamma var snäll å handlade kläder åt mig igår och vi kollade på bio så ville göra något för henne också!
Efter det gick jag en långpromenad med Henning, var ute 40min tror jag och båda vi var trötta efter det haha.
Nu ska jag snart åka till stallet alla fall och jag ska rida länge hade jag tänkt, det var ganska länge sen också så tror det bli uppskattat, hade tänkt att först rida lite kort dressyrpass men rätt hårt om nu gräset inte är allt för blött och efter det så rider jag ut ett tag också! :D
 
lägger upp några bilder

fucku

Hej, jag mår inte så bra just nu men det skiter jag i, jag klarar den här skiten och 'du' är inte värd mina tårar! :)
kämpar vidare helt enkelt! <3

Massa nytt!!

Det har hänt massa kul här men även massor av tråkigt när jag inte bloggat här nu på ett tag.
Jag har bytt skola, massa nya vänner, hopptränar, flyttat klart, bråkat osv ja det har hänt massor!
 
Som sagt så har jag bytt skola från Mariefredskolan till Asken, provade där i 1vecka först och sen bestämde jag mig för att fortsätta så nu ska jag förhoppningsvis gå ut 9'an där.
Har fått massor av nya vänner så det är kul också, skönt å kunna va med lite fler än bara samma hela tiden.
 
Jag hopptränar 1gång i veckan också och har gjort det 4gånger nu typ, jag känner så himla stor skillnad från första till sista, både hon och jag har utvecklats!
Vi tränar just nu på att jag ska få fram henne mellan hindrena för hon är lite att hon vill sakta av när hon inte ser något hinder men sen när hon ser ett så blir hon framåt, så det tränar vi mest på och att jag måste bli ännu mer bestämd mot henne!
Vi fortsätter träna alla fall och snart hoppas jag att det är borta så vi kan träna lite mer på vägar så vi snart kommer ut på lite fler tävlingar, vore såå kul! :)
 
Jag flyttade ju till Strängnäs också som ni nog har läst lite om innan jag slutade här för ett tag, det är alla fall klart nu, står bara någon kartong kvar som vi inte vet vart vi ska göra av, men sen är det helt färdigt och jag trivs jätte bra, så hoppas vi kan bo här ett tag nu och slippa flytta nästa år IGEN för nu är jag verkligen trött på att fytta hela tiden.
 
Det händer massor av dåligt också men det vill jag inte ta upp för det angår inte er men jag kan väl säga att jag inte mår så jätte bra alla fall.. jaja man får väl hoppas på bättre tider! ;)