IDIOT AMANDA!

JAPP KALLA MIG IDIOOOOT, jag har tappat bort min systemkamera och jag har INGEN aning vart den kan vara och jag får så JÄVLA MYCKET DAMP just nu för jag ska ju utomlands imorgon och jag MÅSTE ha med den dit!
ALLT går åt helvete för mig ÅHHH för så jävla damp på riktigt!!!!!!

ÅHHHHHH TÄNKER INTE ÅKA UTAN DEN FÖR ÅHH JAG DÖR DÅ, MÅSTE TA GRYMT MYCKET BILDER JU OCH ALLT, USCH ATT JAG INTE HITTAR DEN. Ska åka ut till stallet sen kanske och kolla om den finns där, kanske har glömt den liksom, hade ju grymt bråttom en dag och då kan jag ha glömt den.......................
 AJAJAJAJAJABAJAJAJAJA!!!!!! djfdjkhfsjkdhfjkdhfjdsf damp

MENORCA

Hej tråkiga blogg, nu kommer jag igen.
Har så grymt tråkigt på lovet än så länge, visst träffar mina fina vänner men inget mer riktigt, det kommer snart men jag orkar inte vänta, vill göra ALLT nu!
Men jag åker ju till Menorca på fredag, så ska bli så himla skönt att komma bort från allt och bara leva livet 1vecka i underbart väder med bra folk.
Önskar allt slutar snart, orkar inte mer skit just nu för allt kommer på samma gång verkligen för nyss dog min katt för han blev överkörd så jag har legat och gråtit väldigt mycket och det är inte alls kul och sen saknar jag min pappa, vi träffas ju aldrig nästan och massor av mer saker med honom som får mig att må dåligt som jag inte vill ta upp här utan jag har mina fina vänner jag vänder mig till när jag behöver prata.
       Tycker verkligen allt ska vända att jag ska få må bra och att massor av bra grejer kommer hända för det är det jag väntar på mest just nu... vill leva ett normalt och bra liv!



Red till Alva

För någon dag sedan så red jag och alva, vi skulle rida den vägen och sedan vända för vi visste inte riktigt vart vi skulle komma ut, fast vi kände igen oss så vi fortsatte och tillslut så kom vi till en ladugård aaaas nära alva då hade vi varit ute i lite mer än 1timme.
Men vi fortsatte och efter 15min ungefär så kom vi till fängelset och liten bit bort bodde Alva, så vi red in på deras väg och in på deras tomt! :'D
Så grymt mysigt, vi blev med på kort också, sen red vi tillbaka på en stor gräsmatta bakom husen och galopperade iväg där och sedan hem igen. Vi hade vart ute i 2timmar då ungefär så vi skyndade oss tillbaka och hästarna skötte sig super bra hela tiden :D
   

Snart åker jag till stallet igen och rider ut med Alva, så grymt kul verkligen.
Vi vet inte riktigt vart vi ska rida men vi kommer på något haha!



Mitt försök till att blogga...

går inte så bra tyvär.. jag känner liksom inte för det och glömmer av att göra det.
Kanske inte är någon blogg tjej trots allt, vill ju igentligen blogga men aja jag skriver ibland om det har hänt något specielt eller om jag behöver skriva av mig eller något liknande.
      Jag är alla fall i stallet för det mesta nu på dagarna och gör inte så mycket annat (hejtråkigtliv) men snart åker jag utomlands är sjukt taggad!!!! :D
Mitt sommarlov kommer vara lugnt iår, sportscamp, utomlands, grönalund och åka till Motala för att träffa en kompis som nästan är helt bestämt, så det ska bli kul!

Har inte så mycket mer att säga,  ha det bra!

TAGGA

Åhh är så sjukt nervös men endå as taggad för idag ska jag ha första riktiga dressyr lektionen med Diana! :D
Jag har ju bara fått hjälp av Felicia några gånger i början och så men nu ska jag äntligen få en lektion på riktigt av en som heter Lena, det ska bli så himla kul.
Hoppas verkligen att Diana är på bäst humör för annars kommer det inte alls bli kul, men vi hoppas på det bästa.
     Idag åker mormor och morfar hem också, älskar dom seriöst helt underbara!

NU åker jag till stallet alla fall! :D


13 Juni

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag, men jag har inte hunnit och jag kan inte blogga från mobilen heller.
Alla fall så var jag med alva till klockan halv 4ungefär för då skulle jag åka ut till stallet.
Diana skötte sig för det mesta men herre gud vad hon är töntig med lera (haha), om hon nuddar får hon panik och börjar springa iväg typ så vi skulle hoppa över ett dike idag med MASSOR av lera jag försökte säkert i några minuter utan någon verkan om att gå nära diket så jag fick hoppa av men det gick ju knappast bättre fick faktiskt bli riktigt sur på henne men tillslut hoppade hon och jaa efter det blev hon as pigg haha!
Sen red vi på en äng tillbaka, travade mest men lite galopp blev det också.

Jaa jag gjorde inte så mycket mer, fixade resten i stallet och åkte sedan hem till mormor och morfar som sover hos mig för att ingen är hemma så vi grillade och jag har suttit ute och solat en stund också.
Snart ska vi gå en långpromenad med henning också! :D

Bloggar mer imorgon!



Här får ni några bilder från idag, dom är rätt dåliga men stå ut! ;)








DYGNA?

hahah kul kväll med alva, typ skrattat hela kvällen men nu är alva trött och typ somnat i soffan och jag sitter här och tråkar haha! Vi skulle ha dygnat men alva är ju död så tror inte det blir så trots allt tyvär...

PUSSSGODNATT :*


Okej jag kanske börjar här igen

hahah emilia har ju hackat sig in på min blogg och ändrat allt här nu och vill att jag ska börja igen så jag funderar på att göra det alla fall.
Jag ska inte tänka på hur många som har kollat på min blogg, ska blogga för mig själv och liksom skriva för att jag själv vill och vad jag vill utan att folk ska klaga och allt.
Det kanske inte kommer bli så himla roliga inlägg, jag kommer liksom prata om vad jag gör på dagarna och lägga in massor av bilder och sen lite allt möjligt, ni får gärna komma med förslag! :D

Nu när det är sommarlov ska jag alla fall försöka skriva så mycket jag kan och roliga inlägg.
Eller jaa jag kommer ju mest skriva om stallet, men det blir dagar då det är annat också så kolla gärna in även fast du kanske inte är en häst människa! ;)



Hej amanda

Hej amanda!!
Nu har hackat mig in på din blogg och fixat med designen i hopp om att du ska börja blogga igen. 
Puss Emilia

En äkta vän

Jag är nog väldigt noga med vad jag har för vänner, tar inte vem som helst.
Jag tycker att änns vänner ska finnas där för än, inte bara vara där bakom mig i efterhand för då behöver jag inte er och klarar mig lika bra själv.
Jag vill att mina vänner ska fråga hur jag mår ofta, inte skita i det för då bryr man sig inte om varandra.
Om man vet att någon av sina kompisar mår dåligt så frågar man, inte bara än gång utan många dagar/veckor efter och frågar om det blivit bättre eller om den är kvar på samma ruta 1.
Jag vill ha omtänksamma vänner, som hör av sig och vill träffa mig lite ibland, det behöver inte vara ofta men det ska hända att dom gör det, visst det ska inte ta hur länge som hälst. Ibland kanske man inte kan träffas just den dagen och då går det inte att bara bli sur och skita i att fråga nästa gång utan fortsätta!
Visst jag är säkert inte den bästa vännen utan jag har också brister, men jag försöker att höra av mig till alla mina vänner ofta, fråga hur dom mår och allt möjligt och jag vet att man blir glad av när änns vänner gör så!
När mina vänner flyttar till en annan stad tex då hör jag alltid av mig och frågar hur den har det i den nya skolan med dom nya vännerna, vill ju liksom inte att mina vänner ska må dåligt pågrund av en sådan sak.